Oposicions justes0

1139 08/01/2005, 11:20       #Oposicions,

Fa dies que jo i molts companys meus ens preguntem què volen els professors interins. No acabo d´entendre les raons que justifiquen l´accés diferenciat que reclamen perquè és un abús corporatiu que vulguin aconseguir una plaça de funcionari sense passar pels mateixos canals que tothom.

Es pot entendre que l´experiència ha de ser un element a tenir en compte en la valoració, però no és acceptable que es digui que tothom qui ara fa de professor interí és més vàlid que aquells joves que tenen tota la vocació i la preparació per educar els nostres fills. O no hi tenen dret a fer de mestre els que ara no són interins? El que més greu em sap és que, sovint, les raons d´alguns professors interins que posen el crit al cel és que no els va bé estudiar oposicions perquè ara tenen la vida organitzada i això els representa un problema. També és veritat que al costat d´aquests n´hi ha molts que celebren poder optar a una d´aquestes gairebé 4.000 places de funcionari.

La consellera d´Educació ha estat valenta a l´hora d´afrontar aquesta situació creada durant anys que ha deixat d´herència l´anterior govern de la Generalitat amb més de 10.000 interins. El sindicat Ustec hauria de ser més responsable i deixar el catastrofisme i el discurs de la por en el qual està instal·lat. Si vol fer alguna manifestació, potser hauria de fer-la davant la seu de CiU.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal