La gestió dels concerts0

693 18/01/2005, 08:54   

Darrerament han aparegut informacions, pel que sembla filtrades interessadament per la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat, que critiquen la gestió dels concerts educatius que va fer l'anterior govern de CiU, als quals es va dedicar el 24% del pressupost d'educació, i tornant a recordar les famoses trampes de què va parlar Pujol.

Tinc els meus fills en un centre concertat i no em sembla que aquesta gestió hagi estat tan dolenta. Gràcies a aquestes trampes s'ha aconseguit escolaritzar, en els centres concertats prop del 40% del total d'alumnes de Catalunya amb menys del 25% del pressupost. Crec que això suposa treure un bon rendiment dels diners que aportem tots amb els impostos. I això ha permès que hi hagués més mitjans disponibles per als centres públics.

Aquesta gestió ha permès també que molts pares, com és el meu cas, hàgim pogut escollir el tipus d'educació que ens agrada per als nostres fills sense haver de pagar el cost íntegre d'aquesta educació. I no sembla que ens sentim enganyats o descontents, quan cada vegada hi ha més demanda de places en l'ensenyament concertat. De tota manera si la consellera Marta Cid aspira a millorar la gestió dels concerts, li suggereixo que comenci per equiparar els sous i les condicions de treball dels professors d'aquests centres amb els de l'ensenyament públic. O aconseguir que s'aporti per cada plaça concertada el mateix que costa un alumne en els centres públics. Encara s'estalviarà molts diners en construccions, instal·lacions i material escolar.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal