Els treballadors temporals de la Generalitat tindran dret a rebre antiguitat0

1774 01/02/2005, 09:43       #Interins i substituts,

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha ratificat el dret dels treballadors de la Generalitat amb contractes temporals a rebre, a partir d'ara, el complement d'antiguitat en les mateixes condicions que el personal fix i indefinit, segons va informar a principis de desembre el Col·lectiu Ronda, d'advocats laboralistes.

Per al bufet, aquesta decisió obre la porta perquè aquest col·lectiu de treballadors pugui reclamar d'ara endavant el cobrament dels anomenats "triennis", el complement d'antiguitat que incrementa el salari dels funcionaris catalans cada tres anys.

Amb aquesta sentència, el TSJC va desestimar el recurs presentat per la Generalitat contra la decisió d'un jutjat que l'any 2003 va fallar a favor de la empleada de l'Administració catalana amb el reconeixement del seu dret a rebre el plus d'antiguitat en les mateixes condicions que els treballadors fixos de la plantilla.

SPS gestionarà gratuïtament les reclamacions dels afiliats. Utilitzeu l'adreça electrònica del servei jurídic serveijuridic@sindicatsps.org o el formulari online.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal