L'IES Gaudí defensa la seva actuació respecte dels actes de violència0

822 04/02/2005, 09:15   

El consell escolar de l'IES Gaudí fa pinya amb la seva directora, Teresa Gomis. Ahir el centre es va defensar de les acusacions provinents de l'Ajuntament de Reus en les quals es qüestionava la seva actuació durant els incidents de violència ocorreguts a les portes del centre durant els últims mesos. Respecte de la petició de dimissió, Gomis va assegurar que tenia tot el suport del Departament d'Educació per continuar.

Registres de trucades de la Guàrdia Urbana i diverses cartes trameses a les regidories d'Educació i Seguretat sobre els incidents violents contra alguns alumnes de l'IES Gaudí de Reus.

La directora del centre, Teresa Gomis, amb el suport d'alguns membres del consell escolar, va rebatre ahir les acusacions de manca de professionalitat manifestades per regidors de l'Ajuntament de Reus. Gomis va llegir un manifest en què defensava haver seguit el protocol establert en aquests casos i on plantejava que la seguretat a les rodalies de l'institut «és competència del conjunt d'administracions». També va demanar que no es polititzessin els fets, ella és regidora de CiU a l'Ajuntament, «implicant-hi el claustre de professors».

Els professionals van comentar que el centre «pateix» alguns períodes cíclics en què hi ha més disturbis però «mai de manera alarmant». El sindicat educatiu CSIF també va donar suport a Gomis i va retreure que el Departament d'Educació «no s'hagi pronunciat públicament a favor dels educadors de l'IES».

D'altra banda, ahir va sortir a la llum un altre conflicte juvenil a les rodalies de l'IES Baix Camp ocorregut dimarts. Misericòrdia Serrat, directora de l'institut, va treure importància als fets ja que «la Guàrdia Urbana no va haver d'intervenir en cap moment» i va lamentar que s'estigués donant «la idea errònia que Reus és una ciutat sense llei».


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal