Educació negocia amb les escoles avançar l'inici del curs 2005-20060

563 05/02/2005, 00:28   

La Conselleria d'Educació negocia amb les escoles avançar l'inici del pròxim curs escolar probablement al dilluns 12 de setembre en lloc del dijous dia 15. Davant les queixes dels sindicats de professors de secundària, la consellera d'Educació, Marta Cid, ha negat que això hagi de suposar problemes importants per als docents i ha supeditat qualsevol decisió a un ampli acord amb la comunitat educativa. Cid també ha explicat que el departament tractarà el tema amb les federacions de pares i mares i els sindicats.

L'informe dels experts per al Pacte Nacional per a l'Educació anava més enllà i recomanava iniciar el curs lectiu la segona setmana de setembre, és a dir, el dia 5. També afegia un altre suggeriment: que les escoles estiguessin obertes als alumnes des de l'1 de setembre, amb serveis d'acollida i activitats extraescolars complementàries.

Alguns sindicats ja hi han mostrat el seu desacord, com el sindicat de professors de secundària, que ha començat una recollida de firmes contra l'avançament de l'inici de curs. Comissions Obreres considera que la proposta d'Educació genera falses expectatives a les famílies. En canvi, el sindicat USTEC no tindria cap inconvenient a acceptar la proposta, tot i que pensa que s'ha de treballar a fons el calendari escolar.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal