Un institut suspèn les classes per no poder pagar la factura0

596 09/02/2005, 21:08   

Uns 980 alumnes de l'institut d'educació secundària Luis Vives de València han tornat aquest matí a casa seva després que la direcció del centre suspengués les classes per falta d'electricitat, a causa del deute de 4.500 euros que manté amb Iberdrola. El centre al·lega que no pot abonar aquesta quantitat perquè no disposa de les ajudes oficials de la Generalitat valenciana.

El cap d'estudis d'aquest institut, Juan Antonio Chiquillo, ha informat que la mesura s'ha adoptat després que un tècnic de la citada companyia elèctrica anés aquest matí a revisar els comptadors i, posteriorment, s'ordenés tallar el subministrament davant l'impagament del deute.

El director i el secretari del centre s'han personat a la conselleria d'Educació del Govern valencià per reclamar els diners que els havien d'haver avançat per afrontar aquest tipus de factures davant la falta de liquiditat que, segons Chiquillo, ha desembocat en aquesta situació.

Els deutes d'aquest centre educatiu també inclouen serveis bàsics com la calefacció, de la qual no disposen des de començament de curs. Segons el cap d'estudis de l'institut Luis Vives, la conselleria no abona a molts centres educatius els diners necessaris per pagar les factures.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal