Una plaça per a cada set aspirants0

754 24/02/2005, 10:38       #Oposicions,

Els mestres i professors que vulguin aconseguir un lloc de funcionari ho tindran complicat. Només un de cada set aspirants podrà veure complert el seu somni. I és que són 27.000 els professionals de l'educació que hauran d'esforçar-se per fer-se amb una de les 3.680 places que el Departament d'Educació ofereix en la convocatòria d'oposicions de professorat per al curs 2005-2006. El Departament d'Educació ha fet públiques aquest dimarts les llistes provisionals d'admesos i exclosos a les proves d'accés al cos de funcionaris docents.

Més de la meitat d'aspirants opten a una plaça de secundària. Mentre que són 11.530 els que opten al cos de mestres, per donar a classes a primària o infantil, els que volen accedir al cos de professors d'ensenyament secundari són 15.600. Per especialitats, Educació Infantil i Educació Física són les més demanades entre els que aspiren a una plaça d'educació primària i infantil -6.505 i 1.566 candidats per optar a 1.000 i 300 places convocades, respectivament-. Mentre que les especialitats de secundària més sol·licitades són Geografia i Història i Psicologia i Pedagogia, on s'ofereixen només 200 places per a cada especialitat.

Sens dubte, són molts els que aspiren a una plaça de docent funcionari. Però els que es presenten a les oposicions d'enguany es poden considerar més afortunats que els que van fer-ho en la convocatòria anterior, quan la relació era de 10 aspirants per plaça. El número de candidats, però, podria augmentar ja que aquestes són les llistes provisionals. Unes 900 sol·licituds no han estat admeses pel Departament d'Educació, que dóna 10 dies des d'aquest dimecres, 23 de febrer, per a què els candidats exclosos presentin les reclamacions que considerin oportunes per poder presentar-se a les proves.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal