A la consellera Marta Cid0

1018 04/03/2005, 09:32       #Retribucions,

Aquesta carta és per manifestar-li el meu desacord davant del complement econòmic de tutoria que recentment ha decidit atorgar als mestres tutors de les escoles d'educació infantil i primària, excloent tots els altres mestres especialistes que també formen part dels claustres.

Considero que aquest complement suposa un greuge comparatiu respecte a la tasca dels mestres especialistes, amb un valor simbòlic més enllà del monetari, establint així la distinció entre mestres de primera categoria i mestres de segona.

Considero que introduir aquest element diferenciador altera l'esperit de treball en equip i bona relació que fins ara hi havia a les escoles, on tothom s'implica en totes les tasques sense sentir-se condicionat per una remuneració econòmica individual.

Arran de l'aplicació d'una manera precipitada i poc reflexiva d'aquest complement, han aparegut a les escoles greuges comparatius importants que poden afectar tant les relacions personals com la bona marxa de l'escola. Per tant, li demano que reconegui l'errada i que rectifiqui fent extensiva la mateixa retribució econòmica i des de la mateixa data a tots els mestres d'educació infantil i primària sense exclusions.

Espero que atengui aquesta reivindicació, que em consta que comparteixen moltíssims mestres companys meus.

Anna Maria Carbonell. Mestra especialista d'educació especial


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal