Preinscripció neta0

578 15/03/2005, 10:04   

Celebro l´anunci que ha fet aquests dies la consellera Marta Cid referent a què el Departament d´Educació prendrà mesures serioses per evitar el frau en el procés de preinscripció del proper curs escolar.

Fins ara, era conegut per tothom com algunes persones falsejaven adreces, documents o el que fos per aconseguir que els seus fills anessin a l´escola que volien. M´alegro que des del Departament d´Educació s´anunciï mà dura amb aquesta situació, sobretot per respecte als pares i mares, una àmplia majoria, que fem les coses ben fetes i no ens creiem amb més dret que ningú d´enganyar al sistema per aconseguir una plaça en una escola determinada.

Considero que, al sistema educatiu català, hi ha escoles de molta qualitat, tant públiques com concertades, i que podem escollir, per als nostres fills i filles, les que més s´adeqüin amb l´educació que els volem donar, sense cap necessitat d´enganyar no només a l´Administració, sinó també als pares i mares que complim els criteris establerts per a tothom. Espero que, per aquest curs vinent, tinguem un procés net de preinscripció, i que, com ha anunciat la consellera Cid, hi hagi tolerància zero amb els pares i mares que intenten fer trampa fent-los perdre el dret a mantenir l´elecció de les seves prioritats.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal