La Generalitat obre una investigació per la denúncia d'assetjament escolar0

770 16/03/2005, 20:38       #Salut laboral,

La Generalitat ha obert una investigació arran de la denúncia presentada pels pares d'un alumne de 14 anys d'edat de l'institut La Serra de Mollerussa en què asseguren que el seu fill pateix des de fa mesos assetjament psicològic per part d'alguns companys de l'escola.

El delegat del departament d'Educació a Lleida, Carles Vega, ha assegurat que "s'ha obert una investigació complementària a la que es pugui derivar de la denúncia presentada davant els Mossos d'Esquadra, perquè el departament d'Educació és el primer interessat que s'aclareixin les coses".

"Cas aïllat"

Malgrat això, Carles Vega ha matisat que "es tracta d'un cas totalment aïllat i que no té cap precedent en la demarcació de Lleida".

Per la seva part, el pare de l'alumne, Fermín R., ha insistit que "fa més d'un any que el xaval està patint persecució per part dels típics xulos que saben aprofitar-se d'una persona feble". "A finals del curs passat van arribar a agredir-lo al sortir del menjador", ha assegurat.

Fermin R. ha indicat que "la gota que ha fet vessar el got ha estat la distribució d'unes fotocòpies amb un dibuix del nostre fill en què apareix amb talons de dona i insults".

El pare de l'alumne assegura que la direcció de l'institut La Serra de Mollerussa és coneixedora dels fets, però "mai hi han fet res". "L'únic que ens han dit és que portem el noi a un psicòleg", ha afirmat.

Des de la direcció del centre s'ha optat per no fer cap tipus de declaracions sobre el cas i es remeten a la versió que ofereixi finalment el departament d'Educació una vegada s'acabi la investigació oberta.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal