Surt a la llum un altre cas d'assetjament a Lleida0

708 18/03/2005, 09:09       #Salut laboral,

Quan el cas d'assetjament que van denunciar els pares d'un noi de 14 anys del Palau d'Anglesola (Pla d'Urgell) encara cueja, altres casos d'assetjament escolar es posen damunt la taula. És el cas d'un jove de 17 anys que hauria estat agredit al coll el 30 de novembre passat a l'institut Guindàvols de Lleida, un cas que la fiscalia de menors va arxivar després de prendre declaració a les parts implicades, sense que el centre educatiu prengués cap mesura contra els agressors, tret de canviar un dels joves a una altra aula.

L'inspector en cap d'Educació a les comarques de Lleida es reunirà el dia 29 amb els pares de l'escolar del Pla d'Urgell. De moment, la família encara no ha sol·licitat formalment un trasllat de centre, malgrat que el director dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida, Carles Vega, ja va oferir una altra plaça a l'agredit en un altre institut de Mollerussa. Per la seva banda, el centre on estudia el menor, IES La Serra, va declinar obrir expedient als suposats agressors.

Vega va reiterar que els assetjaments escolars a Lleida són un fet «aïllat», i va insistir que es faran extensius a tots els centres de la demarcació de Lleida els programes de mediació per evitar que segons quin tipus de conflictes acabin en denúncies o als jutjats. Actualment, un total de 12 centres de Lleida ja poden aplicar aquests programes de mediació.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal