Un portàtil que costarà cent euros0

621 05/04/2005, 08:58   

Un equip d'investigadors del Media Lab del MIT ha desenvolupat el propotip d'un ordinador portàtil que vol revolucionar el mercat i, sobretot, facilitar al màxim la lluita contra la fractura digital.

Aquest ordinador seria "impossible de distingir d'un portatil normal" segons els seus promotors, entre els quals hi ha Google i l'empresa de Rupert Murdoch. Les seves característiques el farien especialment interessant en els països del tercer món, sobretot pel seu cost de venda al públic que seria de cent dòlars. L'ordinador funcionaria amb una versió especial del sistema operatiu Línux, incorporaria una bateria que es podria recarregar manualment i connexió wi-fi. En estar pensat per a països amb una feble connexió a internet aquest wi-fi estaria més pensat per a les connexions entre diversos ordinadors que no per a l'accés a la xarxa.

Des d'aquesta web podeu accedir a més informació sobre aquest ordinador. El Media Lab del Massachusetts Institute of Technology és una de les institucions més reconegudes arreu del món pel que fa al futur de la tecnologia i dels usos.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal