Més de 69.000 nous escolars el curs que ve0

462 05/04/2005, 09:27   

La conselleria d'Educació preveu que uns 69.000 nens nascuts l'any 2002 es preinscriguin a la xarxa d'escoles públiques i concertades per començar P-3 el curs vinent, en el procés que va començar ahir i finalitzarà el 15 d'abril per als infants d'infantil i primària i ESO.

La xifra supera en 3.000 els nens que es van preinscriure l'any passat i previsiblement s'incrementarà els pròxims mesos a través de l'anomenada matrícula viva -els alumnes que s'inscriuen fora d'aquest període, entre ells els immigrants.

Aquest any el departament penalitzarà per primer cop les famílies que aportin dades falses al procés invalidant els drets de prioritat que els puguin correspondre. Com ja es va fer l'any passat, s'exigirà també la presentació del DNI que apareix en la sol·licitud al moment de formalitzar la matrícula.

D'altra banda, el nombre d'oficines municipals d'escolarització que es van posar en funcionament l'any passat per augmentar la transparència del procés creixerà de 12 a 38.

El 28 d'abril es publicaran les llistes de preinscrits amb el barem un cop resoltes les reclamacions i el 24 de maig es publicaran les llistes amb l'assignació definitiva. El període de preinscripció s'iniciarà el 17 d'abril per al batxillerat, cicles formatius i ensenyaments d'arts plàstiques i disseny i el 18 d'abril per als ensenyaments de música i dansa.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal