L'Escola d'Art d'Olot0

775 22/06/2005, 09:49   

El passat 20 de maig, a la pàgina de societat, sortia una columna encapçalada amb el títol: «Els conserges de secundària denuncien que fan feines que no els pertoca.» En canvi, la direcció del centre de l'Escola d'Art d'Olot, en el seu apartat diu que l'expedient es va obrir per «l'incompliment reiterat de la seva tasca».

És que hi ha algú de vostès que s'atreveixi, fins i tot persones del mateix càrrec, tant de Girona com de Barcelona, a tenir una taula rodona amb tots els mitjans de comunicació pel bé d'ensenyament? D'aquesta manera es veurà que és el que incompleix reiteradament les seves tasques, tergiversant documentació i mentint l'administració. No es preocupen del perill que corren els alumnes. Penso que això seria bo que els pares ho poguessin veure tant amb papers com amb exposicions. Ja sé que vostès tenen més xerrameca i que són més falsos. Els pares responsables ho ignoren, per això considero que arribat el moment, cal que els ciutadans sàpiguen amb qui s'estan jugant els diners i la seguretat dels seus fills.

Quant a l'incompliment reiterat de les meves tasques, encara vostès anaven a l'escola que un servidor ja sabia quines eren les seves tasques, cosa que vostès no saben i que un servidor, com es pot demostrar, sempre ha fet deu vegades més de les que li pertoquen, fins i tot el que no li pertocava. Tot això es pot demostrar amb certificats d'altres centres, fins i tot de la mateixa Escola d'Art. Amb totes aquestes matèries, vostès no m'arriben ni a la sola de les sabata, per tant, ja ho saben: quan vulguin taula rodona, no siguin covards i presentem a tots els ciutadans pel bé d'ensenyament i els alumnes qui són vostès i qui és un servidor perquè, o canvien o serà la fi d'en cagalastics. Ja pagarien alguna cosa per assemblar-se un cinc per cent a un servidor, quant a seriós, responsable, respectuós, treballador, sociable, atent, voluntari i bona persona amb modèstia a part. «S'atreviran que a Catalunya sàpiguen qui és fals i qui és honrat?, o és que es pensen que això es compra en un supermercat?»


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal