Les 'vacances' dels mestres0

938 23/06/2005, 23:57   

Ja arriba la calor i com cada any, com si fos una més de les serps informatives de l'estiu, el col·lectiu de mestres-professors torna a ser sense pietat blanc de l'enveja col·lectiva dels seus conciutadans.

Quin és el motiu? El sou, perpètuament congelat...? No! Altres qüestions de convivència a les aules que aquest any els mitjans de comunicació han descobert i han posat de moda com el bullying? Tampoc! ¿La violència física i psicològica que generen un grup reduït d'alumnes i també de pares-mares en els centres educatius, davant la qual l'administració encara es renta les mans i mira cap a una altra banda? Ningú s'hi apunta! ¿El mòbing professional, que certs directors de centres exerceixen impunement amb la connivència de l'administació d'educació, que encara no ha estat desvelat pels mitjans de comunicació? Encara menys!

Quin és el motiu de tanta enveja col·lectiva? Les vacances dels mestres-professors. Pregunteu a qualsevol professional del ram de l'educació si li fa gens de gràcia aquest interès envejós dels seus conciutadans... Això sí: quan convé, tota una setmana televisiva per als educadors!

Certament som un país on la hipocresia campa sense aturador.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal