Política educativa0

574 26/06/2005, 10:29   

Quina política educativa més lamentable, i això que és la prioritat del tripartit! El debat educatiu se centra si els nens i les nenes han d'estar-se més temps a les aules, però no es parla de la qualitat d'aquest temps. Que potser us molesten, a casa?

Any rere any et trobes que tots els esforços pedagògics i destinats a la diversitat s'acaben amb un simple joc de quadrar números i plantilles. Cap recurs més per a l'any vinent. Aules de més de 30 alumnes, més de la meitat nouvinguts i amb dificultats d'aprenentatge, i cap recurs per a la diversitat.

I mentrestant observem com passen els professors de religió al davant, sense cap oposició ni desplaçament fora de casa, ocupant places de socials, posats pel bisbat i pagats amb diners públics.

Només afegiré que en política lingüística tampoc s'han quedat enrere. Així és fàcil trobar-te, com em va passar a mi, amb un president de tribunal d'oposicions que no parla gens el català i, el que és més greu, que en una de les proves pràctiques el text per comentar només s'ofereix en castellà. Per tota resposta, el tribunal va dir que no hi havia traducció del text. Ni amb el govern del PP m'ho havia trobat, això.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal