Carles Solà i la selectivitat0

650 08/07/2005, 10:14   

Les declaracions del conseller Carles Solà sobre la selectivitat són decebedores. És sorprenent que ell, normalment intel·ligent i lúcid, pugui dir: "La immensa majoria passa la selectivitat, cosa que indica que el sistema funciona". Però ¿i el nivell de les proves, senyor conseller?

Enguany la prova de matemàtiques era facilíssima! Així ja ens podrem penjar medalles, ja, dient que el sistema "funciona"! O també ens les podrem penjar si les proves de coneixements bàsics (segon d'ESO) que hem passat aquest curs són no solament enormement fàcils, sinó que es repeteixen les mateixes (!) que en el curs anterior. Segur que els resultats seran brillantíssims... i el sistema funciona d'allò més bé!

No, senyor conseller. Només podrem estar tranquils respecte al funcionament del sistema quan els resultats d'una avaluació externa com la de l'informe PISA, deixin de posar-nos en llocs tan baixos com fins ara.

Amb declaracions cofoies com la seva, conseller, no arreglarem res. Canviant la llei educativa de manera que realment es primi molt més l´esforç i l'exigència, llavors sí.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal