Tothom passa de curs!0

727 19/07/2005, 17:30   

Un altre curs escolar ha acabat. Sento un comentari d´un dels meus fills, estudiant d´educació secundària obligatòria (ESO): "No sé perquè m´esforço a estudiar durant tot l´any, si a final de curs el resultat és el mateix per a tots els estudiants. Tothom passa de curs! Potser em sortiria més a compte no fer res i presentar-me a un únic examen final el mes de juny".

Aquest comentari em va fer pensar. El meu fill té tota la raó. Com és possible que estudiants amb set i vuit assignatures suspeses passin de curs? Com és possible que, havent estat suspenent durant tot el curs, en un cap de setmana siguin capaços d´aprovar les assignatures justes per poder passar de curs? Algú s´ho pot creure? Que passa amb les assignatures no aprovades? A qui volen enganyar? Per què sempre s´ha de premiar els ganduls? Per quina raó els alumnes que tenen ganes d´estudiar i de tirar endavant han d´anar a remolc dels que ni fan ni deixen fer?

Diuen els entesos que a les escoles no pot haver-hi guetos de gent amb ganes de treballar i de pujar de nivell educatiu.

De vegades penso que els que fan les lleis d´educació van ser, en la seva època, uns pèssims estudiants. I així ens va...


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal