Un curs més...0

574 15/09/2005, 09:24   

Cada vegada em costa més d´entendre per què som tan conformistes. Tot ens està bé. Els polítics ens maregen amb la seva demagògia i són anys llum d´una realitat sense memòria.

Marta Cid diu que les aules no estan massificades. El meu fill va a una classe on acaba de començar un noi xinès, un àrab i on ja hi havia un alumne de necessitats educatives específiques. El meu fill fa cinquè de primària i són 26 a classe. Disculpi´m, però això és massificació. No ho seria si les mestres poguessin dedicar el curs escolar a ensenyar les seves matèries, però ho és quan la mestra ha de treure temps del currículum dels altres alumnes per ensenyar a parlar català a un xinès i català a un àrab, més l´atenció personalitzada de l´alumne amb necessitats educatives específiques. No hi ha supermestres.

Sóc racista? Sóc xenòfoba? Ataqui´m si vol per aquest cantó, però en tot cas vostè està fomentant una desigualtat quan desatén les necessitats educatives dels 25 alumnes que comparteixen la classe amb el meu fill. Diversitat si, però amb recursos. Només es pot atendre la diversitat quan hi ha recursos suficients per no perjudicar l´individu, i a les nostres escoles aquesta atenció és inexistent.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal