El PP prepara una esmena a la totalitat0

562 09/10/2005, 13:51       #LOE,

El líder del PP, Mariano Rajoy, va anunciar ahir que el seu partit presentarà en els pròxims dies al Congrés una esmena a la totalitat del projecte de llei orgànica de l'educació (LOE) que ha elaborat el Govern i que està en la fase de tràmit parlamentari. Rajoy va assegurar que el PP "plantarà cara davant el panorama desolador" de la política educativa espanyola. El PP, segons va avançar el seu secretari general, defensarà tres "pilars" bàsics: "la qualitat, l'equitat i la llibertat".

La ministra d'Educació, María Jesús San Segundo, va afirmar ahir que el Govern treballa per una reforma educativa que "garanteixi una millora general del model, amb bons programes i finançament suficient". San Segundo, que era a París participant en un seminari sobre educació organitzat per la Unesco, va afegir que el seu departament no deixarà de treballar en favor de l'educació en tot Espanya, "com demostra la LOE".

En resposta a una al.lusió de Rajoy a l'Estatut de Catalunya, la ministra d'Educació va apuntar: "Espero que el senyor Rajoy no vulgui afirmar que per ocupar-nos d'aquest tema desatendrem l'educació".

ELS ESTUDIANTS I EL FUTUR

Rajoy es va dirigir als estudiants, als quals va anomenar "motiu d'esperança" i els va assegurar que "el futur és molt diferent del que alguns us volen destinar". Als professors, els va dir que la seva tasca és "imprescindible per transmetre els valors fonamentals a la societat".

La LOE va ser aprovada pel Consell de Ministres el 22 de juliol passat i en l'actualitat està en fase de discussió al Parlament. Quan entri en vigor, unificarà tota la legislació espanyola sobre ensenyament, amb l'excepció de la llei orgànica del dret a l'educació (LODE).


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal