L'opinió del professorat0

883 25/10/2005, 09:26       #LOGSE,

Com a professora de secundària, he llegit amb estupefacció la informació sobre el projecte de la supressió de les assignatures. Des de la implantació de la Logse, el pensament pedagògic imperant que menysprea els coneixements i l´esforç, juntament amb la complexitat de la societat actual, ha tingut com a conseqüència una significativa davallada de la qualitat de l´ensenyament que ha quedat reflectida objectivament en els resultats de l´informe PISA.

Per afrontar aquesta situació el departament es rodeja de suposats experts en educació, persones que mai han xafat una aula de secundària i que segueixen imposant encara més el mateix model pedagògic que s´ha revelat ineficaç. També negocia amb agents socials amb diversos interessos particulars (associacions de pares, sindicats afins...) i elabora un Pacte Nacional per l´Educació on queda exclosa l´opinió del professorat.

Senyora consellera, per què no vol escoltar la veu dels professors? Per què, en concret en el cas que m´ocupa, margina i exclou la participació del professorat de secundària? Vull denunciar públicament que, segons la meva opinió, s´està cometent un frau a les generacions actuals que cursen la secundària, que estan rebent un ensenyament de poca qualitat que òbviament els repercutirà en les seves oportunitats professionals futures.

A més a més, s´està vulnerant el principi d´igualtat d´oportunitats, ja que no cal oblidar que les classes més benestants tenen recursos per sortejar els dèficits educatius, entre ells la fugida de l´ensenyament públic. Personalment em resulta molt dolorós i decebedor que darrere d´aquest procés s´hi trobi l´esquerra catalana progressista.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal