Mecanismes per inutilitzar els mòbils0

657 03/11/2005, 10:12   

La febre del mòbil entre els joves i adolescents és tot un problema als instituts i als centres educatius. Per tal d’evitar l’ús d’aquest aparell dins les aules, un institut públic de Llagostera ha engegat tot un mecanisme per inutilitzar-lo. A partir d’ara, les classes no s’interrompran ni amb missatges ni amb trucades.

El claustre d’aquest centre va aprovar fa un temps la instal·lació d’uns instruments inhibidors de la freqüència. L’objectiu era deixar sense cobertura zones del centre estratègiques pels estudiants, com els passadissos o les aules, i evitar així els sons de les típiques perdudes o dels missatges.

Descens considerable

Amb aquest mecanisme, l’ús del mòbil a l’institut gironí ha descendit considerablement. Els professors consideren la mesura adequada, ja que sense mòbil els estudiants estan més atents a les explicacions de classe. Al pati, però, hi ha cobertura i es pot utilitzar el telèfon.

Malgrat que la mesura de l’institut de Llagostera és única per les seves característiques, el cert és que la majoria de centres educatius catalans ja disposen de normativa interna respecte dels mòbils. El més habitual és requisar l’aparell de telefonia si és utilitzat a classe o prohibir-ne l’entrada al centre.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal