Els sous dels professors de la concertada pujaran un 3,5% cada any0

1400 16/11/2005, 08:31       #Retribucions, #LOE,

Després de l'anunci fet pel Govern la setmana passada d'incrementar en un 3,8% els sous dels professors de les escoles concertades el 2006, arriben més millores per als docents catalans que formin part d'aquest col·lectiu. El PSOE ha ofert incloure en els Pressupostos Generals de l'Estat una revisió salarial del 3,5% per a aquests treballadors. Amb la mesura es pretén equiparar el sou d'aquests professors als seus companys de la pública, que perceben un salari molt més elevat.

Tot i que en un principi CiU havia demanat una revisió salarial més alta per als professors de l'escola concertada, que des de 1995 tenen la revisió congelada al 2%, els convergents han acceptat la proposta socialista, que s'ha aprovat aquest dimarts al Ple del Congrés dels Diputats, davant la necessitat de millorar el sou d'aquests treballadors.

Aquesta pujada en la revisió salarial dels professors de la concertada es dóna en plena negociació sobre la Llei Orgànica d'Educació (LOE), que s'està debatent a la Cambra Baixa amb l'objectiu de ser aprovada a finals d'any. La millora laboral se sumarà a l'increment salarial del 3,8% pactat la setmana passada entre el Ministeri d'Educació i els sindicats FSIE, USO, CCOO i UGT per a tots els docents de centres concertats d'Espanya. Aquest acord va ser qualificat "d'històric" per als firmants.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal