Com sempre0

556 21/11/2005, 09:48   

Aquests darrers mesos hem seguit amb especial atenció i interès les nombroses reunions dels nostres representants polítics, havent pogut comprovar com s’esforçaven intentant posar-se d’acord en aconseguir el que ells anomenen “un bon estatut” per a Catalunya.

Però, com és habitual, segueixen sense donar mostres clares de voler corregir els greus desequilibris socials existents al nostre país, a no ser d’una manera genèrica que, com sempre, emprant formules com “benestar social” o d’altres més o menys eufemísticament tractades, deixen les coses com estaven, de manera que qui viu bé segueixi vivint bé i cada dia millor, mentre el proïsme que se “jorobe”, que diria una excel·lent i reconeguda actriu catalana (R Mª S), encara que ella emprà aquest mot castellà en un altre context, no en el polític.

Aquesta manca d’interès vers els necessitats, però, no és nova ni exclusiva d’un grup polític concret, no. No és cert que no hi hagi mitjans econòmics suficients per eradicar la pobresa i no poder fer front a les futures pensions. És, o serà, en tot cas, la pèssima distribució dels recursos els que ho impediran. Pocs que guanyen molt i molts que guanyen poc: aquest és el quid de la qüestió.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal