Pla de Pensions0

1668 26/12/2005, 23:56       #Jubilacions,

A petició d'alguns dels nostres afiliats, us oferim les informacions bàsiques sobre el Pla de Pensions d'ocupació de promoció conjunta de l'àmbit de la Generalitat. Si voleu informació més detallada, no dubteu a contactar amb el sindicat.

El 7 d'octubre de 2005 es va aprovar el Projecte de reglament del Pla de pensions d'ocupació de promoció conjunta de l'àmbit de la Generalitat de Catalunya. Els empleats públics que queden adherits al Pla són tots els que treballin en els departaments de l'Administració de la Generalitat, les entitats autònomes de caràcter administratiu, les entitats autònomes de caràcter comercial, industrial, financer o anàleg, el Servei Català de la Salut i les entitats gestores de la Seguretat Social, l'Institut Català de la Salut i l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials.

Aquest sistema de previsió social per al conjunt del personal de la Generalitat de Catalunya atorga una cobertura en forma de prestacions per a tots els empleats públics en cas de jubilació, incapacitat absoluta total o permanent o, en el cas de defunció, per als beneficiaris designats pels empleats.

La normativa que regeix el Pla està inclosa en el RD legislatiu 1/2002, que aprova el Text refós de la Llei de regulació dels plans i fons de pensions, i en el RD 04/2004, de 20 de febrer, pel qual s'aprova el Reglament de plans i fons de pensions.

En l'enllaç següent trobareu els conceptes bàsics del Pla de Pensions: Fitxer pdf

Si ho preferiu, podeu consultar aquesta presentació en Power Point: Fitxer pps

D'altra banda, us informem que el proppassat 14 de desembre va finalitzar el termini en què els potencials partícips que no desitjaven acollir-se al Pla de pensions podien sol·licitar-ne la no inclusió.

Finalment, us recordem que a partir del 27 de desembre de 2005 els partícips que vulguin poden fer aportacions voluntàries per mitjà de Línia Oberta, dels caixers automàtics o bé en les oficines de la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal