La sisena hora0

720 01/02/2006, 09:29       #Mobilitzacions,

Mireu que bé, el proper curs escolar els alumnes i les alumnes de primària dels col·legis públics faran sis hores diàries, o sigui una hora més, com els seus companys i les seves companyes de les escoles privades.

Això és el que ens ha anunciat la nostra consellera d'Educació, Marta Cid. Jo, com a mestra, m'he quedat de pedra i suposo que molts companys i moltes companyes també hi han quedat perquè veig que ningú no es manifesta en contra, almenys públicament.

Capacitat de resposta

És que hem perdut capacitat de resposta? Els nostres sindicats tampoc hi tenen res a dir? En què es basa la consellera per voler equiparar l'horari de la pública amb el de la privada? Hi ha algun estudi que constati que els alumnes de la privada quan acaben la primària estan més ben preparats que els de la pública? A què dedicarem aquestes cinc hores de més setmanals? Farem més matemàtiques, més llengua, més plàstica o simplement guarderia? Algú s'ha preguntat si els nostres infants seran més feliços amb un hora més d'estudi, o potser només busquem la felicitat dels seus pares i mares que, al cap i a la fi, són els votants potencials per a les properes eleccions?


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal