Els grans oblidats: els desplaçats0

1071 08/02/2006, 09:55       #Comunicats,

Nota d'ASPEPC i SPS i informació de l'Assemblea de desplaçats

El col·lectiu de professorat desplaçat ha estat des de fa molt de temps injustament marginat i oblidat, alhora que ha patit una sèrie de greuges davant dels quals l'actitud de l'Administració i dels grans sindicats ha estat d'absolut menysteniment. Des d'ASPEPC-SPS, volem fer arribar la nostra preocupació per la persistència de la seva situació i la nostra voluntat d'assumir les reivindicacions d'aquest col·lectiu i defensar-les davant de l'Administració així com treballar per tal d'evitar que en el futur es torni a repetir la política de desplaçaments massius de professors de secundària amb absolut menyspreu de la normativa, el sentit comú i les circumstàncies personals dels afectats.

ASPEPC SPS

Per això volem fer-nos ressó de les darreres informacions que el col·lectiu de professors desplaçats ens ha fet arribar.

PREGARÍEM FÈSSIU ARRIBAR EL SEGÜENT TEXT A TOTS I CADASCUN DELS PROFESSORS QUE ESTIGUIN AMB PÈRDUA DEFINITIVA DE DESTINACIÓ (ABANS PROFESSORS SUPRIMITS O DEPLAÇATS) AIXÍ COM A LES JUNTES DIRECTIVES I CLAUSTRES.

MOLTES GRÀCIES.

A la darrera reunió del 5 d’octubre de 2005 amb el Director General de Centres (Sr. Jordi Roca), i la Directora General de recursos Humans (Sra. Montserrat Guri i López), amb 4 representants de l’Assemblea de Professors de Secundària, vàrem acordar lliurar per escrit les propostes relacionades amb la situació dels Professors afectats per la pèrdua definitiva de destinació.

Posteriorment, el 30 de novembre de 2005 es va du a terme una assemblea a l’IES Sant Josep de Calassanç (Barcelona) de professors afectats per la pèrdua definitiva de destinació i van ratificar i ampliar el text enviat al Departament d’Educació.

Demanem que els claustres de professors donin suport a les nostres reivindicacions recollides en el text que segueix signant la plantilla adjunta. Un cop signat pels claustres agrairíem que féssiu arribar els fulls originals de signatures abans del 15 de febrer de 2006 a:

IES Sant Josep de Calassanç (a l’atenció de Llorenç) C/Sant Quintí 32-50, 08041-Barcelona.

Aquest suport creiem que és important perquè properament tindrem una nova reunió amb el Departament d’Educació.

Propostes de l'Assemblea i Full de recollida de signatures


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal