Preinscripció del 21 de març al 3 d'abril0

518 21/02/2006, 08:54   

El projecte de resolució que aprova les normes de preinscripció i matrícula per al curs 2006-2007, que la Conselleria d'Educació publicarà al llarg dels pròxims dies, assenyala que el període per inscriure l'alumnat d'infantil (3-6 anys), de primària (6-12) i d'ESO (12-16) s'obrirà el dia 21 de març i durarà fins al 3 d'abril.

La norma, que afecta tots els centres públics i tots els centres concertats, determina que la matrícula definitiva es farà entre el 29 de maig i el 2 de juny. Per als estudiants de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà, la preinscripció s'efectuarà entre els dies 15 i el 26 de maig. Les guarderies disposen d'un calendari propi que queda determinat per cada ajuntament.

PRIORITAT

Els criteris de prioritat de l'alumnat en cas que la demanda superi l'oferta de places del centre escollit seran idèntics als que es van establir per al curs actual. L'existència de germans escolaritzats proporcionarà als aspirants a ingressar-hi 40 punts; el fet de tenir el domicili dintre de l'àrea de proximitat de l'escola, 30, i, alternativament, si el pare o la mare tenen el seu lloc de treball a l'àrea de proximitat, 20. El fet de pertànyer a una família nombrosa atorgarà 15 punts.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal