ACESC dóna suport a la Federació de Secundària ASPEPC·SPS0

934 14/03/2006, 09:41       #LOGSE, #LOE,

L'Associació de Catedràtics d'Ensenyaments Secundaris de Catalunya (ACESC) vol unir el seu esforç en consolidar un gran espai sindical de l'ensenyament secundari

L'ensenyament secundari ha estat greument perjudicat per les reformes LOGSE-LOE. Ha estat també el gran oblidat en els programes dels sindicats fins ara majoritaris.

En conseqüència, el professorat d'ensenyament secundari és el gran perdedor. Per canviar aquesta tendència, perquè la veu del professorat de secundària s'escolti de manera clara i diferenciada, els sindicats ASPEPC i SPS, arrelats des de fa anys a l'ensenyament secundari, s'han unit recentment formant la FEDERACIÓ DE SECUNDÀRIA ASPEPC·SPS.

L'Assemblea general ordinària d'ACESC celebrada el passat dia 3 de març, va aprovar, sense cap vot en contra, donar suport a la gran candidatura de l'ensenyament secundari que es formarà al voltant de la Federació ASPEPC·SPS per a les properes eleccions sindicals.

Amb aquesta decisió, ACESC vol unir el seu esforç en consolidar un gran espai sindical de l'ensenyament secundari que defensi al professorat d'ensenyament secundari i, per tant, també als catedràtics. Sense formar part de la Federació, però subscrivint un acord de col·laboració estable, ACESC contribuirà a la candidatura que en el seu moment es formi.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal