Jo vaig rebre la carta0

918 29/03/2006, 08:58       #Retribucions,

El 14 de juliol del 2004 la consellera Cid va comunicar-me verbalment el meu cessament (resolució de 20/VII/2004). Hauria passat el mateix si hagués acceptat la carta?

Sóc funcionària del cos administratiu de la Generalitat de Catalunya. No estic afiliada ni sóc simpatitzant de cap partit polític. Quan hi va haver el canvi de Govern el novembre del 2003, jo estava ocupant una plaça de cap de la secretaria del conseller (plaça eventual de lliure designació), de la qual se cessa en el moment de canvi de conseller. Tant el conseller Bargalló com la consellera Cid, sense posar-me cap condició, van nomenar-me per al mateix càrrec (resolucions de 23/XII/2003 i de 24/II/2004).

El dia 25 de maig del 2004 vaig rebre una carta, signada per Xavier Vendrell com a secretari d´organització i finances d´ERC, en la qual se´m felicitava pel meu nomenament, se´m recordava que el meu càrrec era de confiança, de durada limitada depenent del responsable polític que m´havia designat, i demanava el meu compromís a seguir les pautes del codi ètic d´ERC, així com les pautes marcades per la carta financera d´ERC, especialment en fer les aportacions econòmiques que em corresponien pel fet de ser un càrrec públic nomenat per ERC. Sorpresa en rebre aquella carta, no podia donar crèdit al fet que un partit que jo considerava seriós i honest pogués exigir-me contraprestacions d´aquest tipus. No la vaig contestar.

El 14 de juliol del 2004 la consellera Cid va comunicar-me verbalment el meu cessament (resolució de 20/VII/2004). Hauria passat el mateix si hagués acceptat la carta?

Entenc que un partit polític exigeixi aportacions als càrrecs que han estat nomenats pel fet de ser militants per tal de finançar-se. Puc entendre situacions personals en persones no militants, en les que es fa difícil no cedir a pressions tan manifestes. En el meu cas, no podia acceptar que per seguir fent la meva feina hagués de contribuir al finançament d´un partit.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal