Un fòrum per al programa de la candidatura de secundària0

837 09/05/2006, 09:40       #LOE,

La Federació sindical de secundària ASPEPC·SPS ha obert un fòrum a la seva pàgina web – http://secundaria.info – per tal que el professorat de secundària pública pugui opinar sobre allò que més el preocupa i participi en l’elaboració del programa electoral per a les properes eleccions sindicals del 2006.

Es tracta d’una iniciativa encaminada a fomentar la participació i la implicació del professorat de secundària, posant a la seva disposició un espai on pugui ser escoltat i s’estableixi el debat i l’intercanvi d’opinions.

La dispersió i la desmobilització dels docents de secundària, promogudes pel Departament i la majoria de sindicats, ha produït una situació d’inhibició i absentisme sindical que ha deixat aquest col·lectiu sense veu i sense (exercir el) vot. Mentre el Departament i els seus sindicats es prodiguen en escenificacions triomfalistes d’aparador, com ara el Pacte Nacional o la LOE, els problemes laborals i professionals del professorat van cada dia a més i l’ensenyament públic segueix degradant-se. Necessitem una veu pròpia de secundària i ASPEPC·SPS vol ser aquesta veu escoltant al professorat, el gran oblidat.

Nota: per poder participar-hi només cal registrar-se

Forum per al programa sindical de la Federació ASPEPC-SPS


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal