DOGC núm. 4634. Tribunals oposicions -modificació-0

1788 16/05/2006, 08:21       #Oposicions, #DOGC,

RESOLUCIÓ EDC/1442/2006, de 9 de maig, de modificació de la Resolució EDC/1085/2006, de 12 d'abril, per la qual es nomenen els tribunals que han de jutjar els procediments selectius per a la provisió de places de funcionaris docents. (Pàg. 21719)

RESOLUCIÓ

EDC/1442/2006, de 9 de maig, de modificació de la Resolució EDC/1085/2006, de 12 d'abril, per la qual es nomenen els tribunals que han de jutjar els procediments selectius per a la provisió de places de funcionaris docents.

Per la Resolució EDC/1085/2006, de 12 d'abril, es van nomenar els tribunals que han de jutjar els procediments selectius per a la provisió de places de funcionaris docents (DOGC núm. 4617, de 20.4.2006), d'acord amb el que estableix la base 5.3 de la Resolució EDC/137/2006, de 26 de gener, de convocatòria de proves per a la provisió de places de funcionaris docents (DOGC núm. 4562, de 31.12.2006);

Atès que respecte d'alguns tribunals i comissions de selecció s'han detectat alguns errors que impliquen la modificació de la seva composició,

Resolc:

Modificar la composició d'alguns tribunals i comissions de selecció d'acord amb el que s'exposa a continuació:

A l'annex 1, al tribunal número 4 de l'especialitat d'anglès, del cos de professors d'escoles oficials d'idiomes, es nomena la senyora Yolanda Scott Tenent Basallote, presidenta titular i es deixa sense efecte el nomenament que al mateix lloc tenia la senyora M. Cruz Oliveros Martin-Vares.

A l'annex 1, al tribunal número 1 de l'especialitat de francès, del cos de professors d'escoles oficials d'idiomes, es nomena vocal titular 2 la senyora Françoise Joue Piret i es deixa sense efecte el nomenament que al mateix lloc tenia la senyora Marciala Sánchez Avendaño.

A l'annex 3, comissió de selecció de l'especialitat d'educació especial, pedagogia terapèutica, del cos de mestres, es nomena vocal titular 2 el senyor Antoni Capell Tehas, i es deixa sense efecte el nomenament que al mateix lloc tenia la senyora Montserrat Domingo Rigol.

A l'annex 3, comissió de selecció de l'especialitat de formació i orientació laboral, del cos de professors d'ensenyament secundari, es nomena vocal titular 3 la senyora Maria Pilar Guionnet Anguera, i es deixa sense efecte el nomenament que al mateix lloc tenia el senyor Jordi Agras Estalella.

A l'annex 3, comissió de selecció de l'especialitat d'anglès, del cos professors d'escoles oficials d'idiomes, es nomena vocal titular 2 la senyora M. Cruz Oliveros Martin-Vares, i es deixa sense efecte el nomenament que al mateix lloc tenia la senyora Isabel Tornero Osmond.

A l'annex 3, comissió de selecció de l'especialitat d'anglès, del cos professors d'escoles oficials d'idiomes, es nomena vocal titular 3 la senyora M. Núria Godoy Giménez, i es deixa sense efecte el nomenament que al mateix lloc tenia la senyora Yolanda Scott-Tennent Basallote.

A l'annex 3, comissió de selecció de l'especialitat de francès, del cos de professors d'escoles oficials d'idiomes, es nomena vocal titular 3 la senyora Marciala Sánchez Avendaño, i es deixa sense efecte el nomenament que al mateix lloc tenia la senyora Françoise Joue Piret.

Barcelona, 9 de maig de 2006

Montserrat Guri i López

Directora general de Personal Docent

(06.128.226)


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal