Problema de l'educació0

620 23/05/2006, 08:12       #LOGSE,

Gràcies per l´entrevista de Lluís Amiguet en la contra amb R. Moreno Castillo (16/ V/ 2006), autor de l´impagable Panfleto antipedagógico.

A poc a poc, cada vegada amb més freqüència i claredat, van sortint a la llum crítiques al sistema educatiu inventat per la progressia (per a alegria dels conservadors, que veuen com se´ls deixa en exclusiva els coneixements i la formació acadèmica per als seus fills). El professor Moreno diu el que és un clam a totes les sales de profes del país (un país amb polítics i consellers sords).

Ara que és moda que els partits escoltin les seves bases i les obeeixin, per què no abandonen l´obstinació malaltissa i escolten el que diuen els milers de profes que pateixen dia a dia els seus invents de la sopa d´all? No en faran cas, perquè no els convé, però sàpiguen que som molts els qui fa anys que diem que la Logse i les seves seqüeles són una herència terrible per al futur, que ja es comença a pagar. I els responsables del desastre continuen sense sentir-hi.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal