15 centres concertats podran optar als contractes programa0

553 26/05/2006, 07:58   

Un màxim de 15 escoles concertades podran acollir-se el curs vinent a la fórmula del contracte programa per rebre més recursos de l'administració a canvi de deixar de cobrar quotes voluntàries a les famílies, segons consta en la convocatòria que té a punt el departament d'Educació.

La conselleria amplia així el nombre de centres concertats que podran subscriure aquests convenis de cara al 2006-07. La previsió era que la mesura es posés en marxa només en 3 o 4 centres de forma pilot.

Els recursos suplementaris que obtindran aquestes escoles serviran per finançar la sisena hora a primària, i permetran augmentar en un 20% els recursos per a despeses de funcionament dels centres i millorar les plantilles de professorat.

L'ordre per la qual es convoca el concurs públic d'accés als contractes programa fixa com a requisit per poder-s'hi acollir que l'escola tingui concertats tots els ensenyaments obligatoris i els d'educació infantil de segon cicle, i que el centre escolaritzi alumnes amb necessitats educatives específiques (entre els quals els immigrants), "en una proporció similar a la dels centres públics de l'entorn".

Pel que fa als criteris de preferència, es prioritzarà els centres amb una proporció més elevada d'alumnes amb necessitats educatives específiques, i el fet que concorrin diversos centres pertanyents a una mateixa àrea d'escolarització.

Segons va explicar l'exconsellera Marta Cid en un esmorzar amb periodistes, la decisió d'ampliar les escoles que puguin firmar els convenis en aquest primer any es va prendre perquè els centres d'educació especial s'hi poguessin acollir.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal