Les substitucions dels mestres es cobriran amb professors0

907 29/05/2006, 09:14       #Interins i substituts,

Les substitucions de baixes i absències dels mestres adscrits al primer cicle de l'ESO, es cobriran amb professors de secundària.

Les substitucions dels mestres de l'ESO, s'assignaven fins ara a funcionaris del cos de mestres, tot i que el termini per accedir a secundària els professionals d'aquest cos havia acabat al 2000.

Durant els darrers anys ASPEPC ha reclamat insistentment que aquestes substitucions fossin assignades a professors de secundària. La darrera d’aquestes reclamacions es la que es va fer el passat curs escolar, en una reunió amb el Director dels Serveis Territorials de Lleida. Les delegades sindicals d’ASPEPC li van remarcar la dubtosa legalitat del procediment seguit pel Departament en aquell moment, i la possibilitat de portar el cas davant dels tribunals.

Ara podem dir que finalment aquestes reclamacions han donat resultat ja que la normativa EDC 1333/2006 de 4 de maig, per la qual es dicten instruccions relatives a la gestió de la borsa de treball per prestar serveis amb caràcter temporal com a personal interí docent per al curs 2006-2007, al seu punt 7.1, disposa sense ambigüitat que la substitució dels mestres adscrits a la ESO la faran professors de secundària.

Es tracta d’una molt bona noticia per als interins/es i substituts/es, que ara disposaran de més oportunitats de feina.

També és una molt bona noticia per a ASPEPC, que ha estat treballant per a aconseguir-ho. Val a dir que aquest èxit també ens encoratja a continuar reclamant els drets dels professors/es de secundària.

En aquesta reclamació ASPEPC s’ha trobat, un cop més, ben sol, com ja és habitual quan es tracta de la defensa dels professors/es de secundària. Cap altre sindicat li ha donat suport.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal