DOGC núm. 4648. concursos de mèrits CRP, EAP i CREDA -resolució definitiva-0

2702 06/06/2006, 08:38       #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/1788/2006, de 26 de maig, dels concursos de mèrits convocats per la Resolució EDC/3712/2005, de 22 de novembre, per tal de proveir amb caràcter definitiu llocs de treball docents vacants als serveis educatius. (Pàg. 24771)

A l'annex 1 consta la relació de professors que obtenen destinació per la seva participació en el concurs de mèrits de llocs de treball docents als centres de recursos pedagògics, ordenats per puntuació total del barem de mèrits.

A l'annex 2 consta la relació de professors que obtenen destinació per la seva participació en el concurs de mèrits de llocs de treball docents de l'especialitat de psicologia i pedagogia als equips d'assessorament i orientació psicopedagògica i als centres de recursos educatius per a deficients auditius, ordenats per puntuació total del barem de mèrits.

A l'annex 3 consta la relació de professors que obtenen destinació per la seva participació en el concurs de mèrits de llocs de treball docents de l'especialitat d'audició i llenguatge als centres de recursos educatius per a deficients auditius, ordenats per puntuació total del barem de mèrits.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal