ASPEPC·SPS signa amb l'Associació de Catedràtics un Pacte de col·laboració0

1394 13/06/2006, 09:55   

El passat 27 de maig es va signar un pacte de col·laboració entre la Federació ASPEPC·SPS i l'Associació de Catedràtics d'Ensenyaments Secundaris de Catalunya (ACESC-ANCABA). La signatura del pacte electoral –veure fotografia- va tenir lloc als salons de l'Hotel Gravina de Barcelona.

Entre els aspectes més destacats d'aquest acord entre ASPEPC·SPS i ACESC-ANCABA, destacarem la col·laboració i suport d'ACESC a la candidatura d'ASPEPC·SPS a les properes eleccions sindicals i la seva participació activa i explícita en aquest projecte, que inclou la incorporació de membres d'ACESC a les llistes electorals de la Federació ASPEPC·SPS.

La signatura d'aquest pacte és el resultat d'un procés al llarg del qual s'ha constatat la coincidència de plantejaments en relació a la situació professional i laboral del professorat de secundària –en el qual hi ha el cos de catedràtics-, així com en aspectes àmpliament compartits pel que fa a les respectives visions sobre l'ensenyament en general. Tot i no actuar com a sindicat, ACESC comparteix amb nosaltres la necessitat d'una candidatura forta de secundària a les eleccions sindicals que trenqui el silenciament secular a què ha estat sotmès aquest col·lectiu per part dels grans sindicats –majoritàriament de primària- i per les tradicionals divisions, personalistes i minoritaristes, que havien afectat fins ara el sindicalisme professional de secundària. L'aposta d'ACESC és l'aposta per la gran candidatura de secundària: ASPEPC·SPS.

Conscients per ambdues parts de la necessitat d'una candidatura de secundària pública forta que aconsegueixi una bona representació per donar veu al nostre col·lectiu, la incorporació d'ACESC significa un important pas endavant en la consolidació del projecte de la Federació ASPEPC·SPS, ara ja clarament hegemònic a la secundària pública catalana.

Des d'ASPEPC·SPS volem donar la benvinguda als companys d'ACESC, ens congratulem per la seva incorporació i participació en el nostre projecte i ens refermem en el nostre compromís de defensa dels drets del professorat de secundària pública.

A la imatge podeu veure el moment de la signatura del pacte, de dreta a esquerra a la fotografia: Felip de Vicente –President d'ACESC-ANCABA-, Xavier Massó i Ramon Alonso –representants de la Federació ASPEPC·SPS-.

ÉS EL MOMENT DE DONAR VEU AL PROFESSORAT DE SECUNDÀRIA! AMB LA FEDERACIÓ ASPEPC·SPS HO ACONSEGUIREM!

FEDERACIÓ ASPEPC·SPS


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal