Sóc mestra?0

961 14/06/2006, 08:22       #Interins i substituts,

Sóc mestra interina i fa molts anys que treballo a l’escola pública. M’agrada la meva feina i cada any començo amb il·lusió i optimisme el nou curs. Ara que ja estem a les acaballes, estic contenta de la feina que he anat desenvolupant durant el curs amb els meus alumnes. He pogut veure els seus avenços, les seves dificultats i em sento satisfeta d’haver-los pogut ajudar a créixer. Però també durant els mesos de maig i juny, com cada any, se celebren les oposicions al cos de mestres.

És allà on representa que hem de demostrar el que sabem i com fem la nostra feina. Doncs, no. A mi ( i a molts altres mestres) ens suspenen i ens diuen que no servim. Em fan sentir com un cuc (per no dir una altra cosa) al qual cada any van trepitjant i que no pot demostrar tot allò que durant aquests anys està portant a terme i ha funcionat.

Sort que quan entro a la classe i veig als meus alumnes que vénen feliços i contents a l’escola, amb ganes d’aprendre, m’animen a continuar endavant, a seguir fent la feina ben feta dia rere dia, i no demostrar en un sol dia i en un paper tot allò que sabem. Sovint em pregunto si no vivim en una societat on tenen més importància els papers i la burocràcia que les persones. Pels nens i les nenes som importants, i és això el que compta malgrat no tenir el suport ni la valoració del Departament d’Educació.

Felicitats a tots els interins i interines per la feina que feu cada dia.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal