Actes de nomenament telemàtic0

43485 04/09/2009, 09:43       #Interins i substituts,

Nomenaments telemàtics de personal docent com a interins i substituts.

Accés directe als nomenaments de tots els serveis territorials

Consorci Barcelona Barcelona Comarques Baix LlobregatMaresme-V.Oriental Vallès Occidental Catalunya Central Girona Lleida Tarragona Terres Ebre
Nomenaments telemàtics sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri
Substitucions de difícil provisió sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri sec pri
 • Nomenaments telemàtics: Només podeu ser convocats per participar en els nomenaments telemàtics del servei territorial triat com a preferent. Les llistes de les adjudicacions es poden consultar tots els dilluns, dimecres i divendres.

 • Substitucions de difícil provisió: Si formeu part de la borsa de treball i no teniu nomenament vigent, us podeu inscriure a les substitucions pendents de cobrir que no s'hagin pogut adjudicar en els actes de nomenament telemàtic. Es pot optar a les substitucions de difícil provisió de qualsevol servei territorial. Els llocs es cobriran amb el personal que tingui el número de barem més baix d'entre totes les sol·licituds rebudes.

Informacions complementàries

Informació general

 • Excepte en el cas dels primers processos d'adjudicació (entre el 30 d'agost i el 7 de setembre de 2010) i en alguns altres casos aïllats, l'assignació automàtica de destinacions es fa els dilluns, dimecres i divendres.

 • A fi de tenir informació precisa sobre el procediment i de seguir-ne tots els passos, cal accedir al web del Consorci d'Educació de Barcelona o a les pàgines del servei territorial d'Educació que hàgiu demanat com a preferent. Si no es recorda quin és servei territorial que es va fer constar com a preferent a la darrera actualització de dades de la borsa, es pot consultar mitjançant l'aplicació del web del Departament d'Educació.

 • El mateix dia de l'adjudicació, abans de les 11 hores, es publicarà al web del Consorci d'Educació de Barcelona i a les pàgines web dels serveis territorials d'Educació el número d'ordre del personal convocat als actes de nomenament.

 • Per conèixer el resultat de l'adjudicació, cal consultar en el web la "Llista general del resultat de l'adjudicació". Complementàriament, les persones a les quals s'assigna una vacant o una substitució reben un SMS i un missatge de correu electrònic amb aquesta indicació.

 • Les persones a les quals s'assigna una vacant o substitució han d'acceptar-la o refusar-la des de l'aplicació que hi ha a l'apartat "Accés al resultat individual de l'adjudicació" del web del seu servei territorial preferent durant la franja horària indicada. Us aconsellem que prèviament veieu “El vídeo tutorial sobre el funcionament de l'Accés al resultat individual de l'adjudicació".

  Per accedir a l'aplicació, cal identificar-se amb el codi d'usuari o usuària de l'XTEC, o —si no se'n té— amb el codi del registre d'usuari o usuària temporal que facilita el mateix sistema.

  Per acceptar l'adjudicació, tant en el cas de la persona substituta com en el cas de la persona de reserva, s'han de seguir els passos següents:

  1. Acceptar telemàticament aquesta proposta.

  2. Imprimir la credencial (en format PDF).

  3. No més tard de l'endemà de l'adjudicació o el dia d'inici de la substitució (si és posterior a l'adjudicació), cal presentar-se al centre docent adjudicat i lliurar la credencial a la direcció del centre.

  La no-acceptació de la proposta d'adjudicació també s'ha de fer des de l'aplicació que hi ha a l'apartat "Accés al resultat individual de l'adjudicació" del web. El rebuig d'aquesta proposta comporta l'exclusió de la borsa de treball de personal docent, llevat que s'al·legui i s'acrediti un motiu justificat (baixa mèdica, maternitat, etc). En aquest cas, s'ha de fer arribar el document justificatiu del motiu de la no-acceptació a la seu del servei territorial corresponent.

 • La persona que obté una vacant o substitució per primera vegada ha de portar a la Secció de Gestió de Personal dels Serveis Territorials la documentació següent:
  • una fotocòpia del DNI,
  • una fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social,
  • un certificat mèdic original que indiqui que no pateix cap malaltia ni està afectada per cap limitació física o psíquica incompatible amb l'exercici del tipus de lloc de treball que ha d'ocupar (no és necessari tornar a presentar el certificat mèdic en el cas de les persones que han entrat a la borsa en la darrera convocatòria),
  • l'imprès que fa referència a les dades bancàries,
  • la declaració jurada o promesa de no estar afectat o afectada pel règim d'incompatibilitat,
  • l'imprès corresponent a la retenció del rendiment del treball personal (IRPF)

 • La direcció del centre docent ha de comunicar a la persona interina o substituta l'acabament de la vacant o substitució per incorporació de la persona titular del lloc de treball. En aquest cas, no més tard de les 10 hores del primer dia lectiu posterior a la data de cessament, la persona interina o substituta ha d'accedir a l'aplicació que hi ha a l'apartat Comunicació de la finalització de l'adjudicació per comunicar la data d'acabament i quedar disponible per participar en posteriors actes de nomenament. Si la incorporació de la persona titular es produeix dimarts, per exemple, i no se'n té constància fins aquest mateix dia, la persona substituta ho ha de comunicar el mateix dimarts, si és que vol prendre part en l'adjudicació de destinacions d'aquell mateix dia. En tot cas, també cal presentar la credencial signada per la direcció del centre a la Secció de Gestió de Personal Docent dels Serveis Territorials o enviar-la escanejada per correu electrònic.

 • Si les persones que participen en aquest projecte no disposen d'ordinador amb connexió a Internet, poden anar:
  • a la seu dels Serveis Territorials,
  • a la seu central del Departament d'Educació (Via Augusta, 202, Barcelona),
  • als serveis educatius del Departament d'Educació o
  • a qualsevol biblioteca pública de la Generalitat de Catalunya.

 • Si cal resoldre dubtes de tipus informàtic, es pot trucar al telèfon del Servei d'Atenció a l'Usuari (SAU) del Departament d'Educació (902 532 100), de dilluns a divendres, de les 8 a les 20 hores, exclosos els festius, o s'hi pot enviar un missatge de correu electrònic (sau.educacio@gencat.cat).

 • Si cal resoldre dubtes de tipus administratiu, es poden comunicar per correu electrònic amb els Serveis Territorials corresponents.

Relacionat

RESOLUCIÓ EDU/1345/2010, de 26 d'abril, per la qual es dicten instruccions referides a la gestió de la borsa de treball de personal docent i per a la compactació de les vacants i substitucions en els centres públics dependents del Departament d'Educació per al curs 2010-2011.

Web Departament d'Educació

Més informació

Últimes notícies Interins i Substituts


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal