Educació subvencionarà cinc col·legis concertats perquè siguin gratuïts0

695 05/09/2006, 10:54   

El Departament d'Educació subvencionarà aquest curs, a través d'un contracte programa, cinc escoles privades concertades perquè puguin ser gratuïtes i no cobrin quotes als pares dels alumnes, segons va anunciar ahir el conseller Joan Manuel del Pozo.

Les escoles que subscriguin un contracte programa, una de les principals mesures incloses en el Pacte Nacional per l'Educació, firmat el març passat, rebran un increment d'un 30% en el mòdul del concert corresponent a «altres despeses», i un augment de la partida destinada a professorat. Del Pozo va afirmar que les cinc escoles incloses en aquesta prova pilot estaran situades en ciutats mitjanes i va admetre que es tractarà principalment de centres de titularitat religiosa. Segons el conseller, que va anunciar que es destinaran 1,64 milions a aquesta prova, es donarà prioritat als centres que escolaritzin alumnes que tinguin necessitats especials en una proporció similar a la dels centres públics del seu entorn.

D'altra banda, la Generalitat també ha obert una convocatòria per ajudar els centres concertats que escolaritzin nens amb necessitats específiques. Es preveu que aquesta mesura, que té una partida econòmica de 5 milions, beneficiarà uns 9.000 alumnes. Les escoles tindran fins a mitjan d'aquest mes per presentar les sol·licituds per accedir a aquesta convocatòria i a la dels contractes programa.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal