DOGC núm. 4717. Regulació formació per a les proves d'accés cicles formatius0

1733 13/09/2006, 08:50       #DOGC,

RESOLUCIÓ EDU/2898/2006, de 22 d'agost, per la qual es regula, amb caràcter experimental, la formació per a les proves d'accés als cicles formatius de formació professional per al curs 2006-2007. (Pàg. 38182)

Es regula, amb caràcter experimental, la formació per a les proves d'accés als cicles formatius dels ensenyaments de formació professional per al curs 2006-2007.

Aquesta experiència es durà a terme, únicament, durant el curs acadèmic 2006-2007.

La finalitat d'aquesta experiència és obtenir dades qualitatives i quantitatives per a la programació i la implantació definitiva de les formacions per a les proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà i als cicles formatius de grau superior dels ensenyaments de formació professional.

L'experiència consisteix en el reconeixement de la formació per a les proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà, i en el reconeixement de la formació per a les proves d'accés als cicles formatius de grau superior.

Per dur a terme la formació corresponent per a les proves d'accés en centres de formació de persones adultes dependents del Departament d'Educació i Universitats, en el curs acadèmic 2006-2007, es designen els centres de formació de persones adultes que es relacionen a l'annex 1 d'aquesta Resolució. La Direcció General de Formació Professional i Educació Permanent podrà, si escau, ampliar, reduir o modificar els centres designats.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal