Professors de secundària per cobrir vacants a primària0

1063 19/09/2006, 21:46   

El departament d'Educació obrirà als professors de secundària la borsa d'interins per fer substitucions a primària i oferirà contractes anuals als que acceptin places a les comarques amb més dèficit de docents, amb l'objectiu de resoldre l'actual problema de vacants no cobertes a Catalunya.

Un portaveu de la conselleria de Joan Manuel del Pozo ha explicat que aquestes dues mesures "han de permetre que en pocs dies quedi resolt el problema de les actuals vacants", que la Generalitat xifra en una quarantena, i que el sindicat majoritari en el sector públic, USTEC, quantifica en 380.

La implantació aquest curs de la sisena hora a la primària de l'escola pública ha suposat una important incorporació de nous docents als centres, fins al punt que les borses d'interins i substituts s'han reduït fins a desaparèixer pràcticament en algunes comarques, on la demanda és més forta que l'oferta.

Aquest és el cas, especialment, de les comarques barcelonines del Maresme, el Baix Llobregat, el Garraf i el Vallès Oriental, segons Educació.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube

Qui som i què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal