Convocatòria al cos de catedràtics. Alerta amb possibles desinformacions0

5609 26/09/2006, 11:20       #LOE,

El Departament d'Educació ha anunciat la convocatòria de tres processos selectius per a l'accés al cossos de catedràtics (2007,2008,2009). La LOE estableix la normativa bàsica sobre els requisits, procés de selecció, ingrés i funcions dels catedràtics. Algun sindicat s'ha adreçat al professorat interessat en preparar la memòria i als catedràtics també interessats en impartir sessions orientatives sobre aquesta memòria, donat per fet que s'exigirà als candidats.

Al respecte, cal recordar al professorat que la LOE no exigeix memòria pedagògica en el procés selectiu, tot i que les comunitats autònomes la podrien incloure. Per tant, a hores d`ara no sabem si s’exigirà una memòria ni com podria ser el seu contingut en el supòsit que s'exigís. Difícilment, doncs, ningú pot estar en condicions d'orientar sobre aquesta qüestió a hores d'ara.

Amb la finalitat d'informar els interessats, la Federació ASPEPC·SPS, amb la col·laboració tècnica de l’Associació de Catedràtics, ha elaborat un petit dossier informatiu que inclou tot el que fins ara és segur i normatiu sobre els catedràtics.

Els que vulgueu rebre aquesta informació, envieu un correu electrònic a catedres@sindicatSPS.org i us enviarem un altre amb un dossier informatiu que pot ser del vostre interès.

ASPEPC SPS

FEDERACIÓ ASPEPC·SPS
www.secundaria.info


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal