Educació diu que a Almenar no hi va haver 'bullying'0

636 27/09/2006, 09:46       #Salut laboral,

Els serveis territorials d'Educació a Lleida descarten que l'agressió d'un alumne de 15 anys d'Almenar (Segrià) a un altre de 13 fos el resultat d'una revenja per assetjament escolar.

El director d'Educació, Lorenzo Ramírez, va explicar que per les informacions que tenen i que estan analitzat els instructors de l'expedient, aquesta agressió no seria el resultat d'un cas de bullying, sinó que seria fruit de les disputes entre dos companys que fins fa poc eren amics i formaven part de la mateixa colla.

Continua la instrucció

Tot i això, Ramírez va remetre's a l'informe que està fent Educació, que donarà una versió dels fets i fixarà les mesures disciplinàries que caldrà aplicar. Mentrestant, la Fiscalia de Menors de Lleida segueix la instrucció del cas.

Els serveis d'Inspecció del departament mantenen converses amb els dos nois i les seves famílies per aclarir els fets i buscar una solució pactada al conflicte, que podria passar pel canvi de centre d'un dels dos alumnes. De moment, l'agressor segueix a casa seva i sense tornar a classe. El jove ferit podria tornar a l'institut a finals d'aquesta setmana.

Els fets van succeir dijous passat, a la seu de l'institut d'Almenar, quan un jove de 15 anys va clavar un tornavís a l'esquena d'un altre alumne. Inicialment semblava una revenja per un suposat assetjament que hauria patit des de feia mesos el noi agressor, que hauria estat apallissat per l'altre unes setmanes abans.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal