Acord de la Mesa Sectorial relatiu al PLA DE XOC per a la secundària0

1629 28/09/2006, 10:28   

CCOO, UGT, USTEC i el Departament signen l'Acord per permetre als mestres impartir ESO i Batxillerat.

Com a conseqüència de les millores educatives i dels nous recursos previstos per als centres públics de l'educació secundària en el Pacte Nacional per a l'Educació, el Departament d'Educació i Universitats i les organitzacions sindicals FE CCOO, FETE-UGT i USTEC-STEs.IAC acorden les condicions laborals i les mesures organitzatives per a la posada en marxa d'un Pla de Millora de l'educació secundària...

i, entre d’altres propostes, la situació dels mestres i professors tècnics de formació professional destinats a la secundària, el calendari de convocatòries de concurs de mèrits per a accedir als cossos de catedràtics i l’oferta corresponent de places de catedràtics durant els anys 2007, 2008 i 2009, i les actuacions per a convocar els procediments d’adquisició de noves especialitats a partir del curs 2006-2007.

L’objectiu prioritari del Pla és la millora de la qualitat dels centres educatius públics de secundària mitjançant l’elaboració, concreció i desenvolupament d’un projecte de millora per part de cada IES, que comptarà amb l’acompanyament i seguiment del Departament d’Educació i Universitats. Aquesta millora s’ha de reflectir en el resultat dels aprenentatges dels alumnes.

El Departament garanteix una dotació de recursos en funció de les necessitats dels alumnes i del projecte, els resultats del qual seran avaluats en relació amb determinats indicadors. L’element central de la millora ha de manifestar-se en la millora del rendiment general de l'alumnat i l’increment del nombre de graduats a l’ESO.

Són també objectius del Pla incrementar l’autoconfiança i el suport als equips docents, millorar llurs condicions de treball i així mateix el clima de convivència als centres.

Com a mesures generals, el Pla preveu:

Document de l'Acord de la Mesa Sectorial


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal