El problema de l'ensenyament obre la temporada de 'DocumentosTV'0

615 02/10/2006, 08:24   

El veterà programa informatiu de TVE Documentos TV (La 23, 23.40) obre aquesta nit una nova temporada a la segona cadena estatal en què oferirà un total de 13 treballs de producció pròpia. Seran, en paraules del director de l'espai, Pedro Erquicia, "històries molt variades, però sempre mirant d'incloure temes que interessen a la societat".

Per iniciar la nova tanda de documentals, el d'aquesta nit abordarà la situació de l'ensenyament a Espanya. La forma que han trobat el realitzador del treball, José Pedro Estepa, i la guionista, Mercè Chascá, d'afrontar el tema ha estat anar a un parell de col.legis de secundària de la mateixa ciutat i d'un entorn social i econòmic semblant (de classe mitjana), tot i que amb idearis educatius diferents. Estudiants, professors i pares dels dos centres escolars donen la seva opinió al documental i expliquen les seves pròpies experiències.

La setmana que ve, Documentos TV oferirà La mente del violador, en què un equip de televisió s'integra en un grup de violadors que participen en un programa de rehabilitació. En dilluns successius s'afrontaran temes com per exemple la immigració, l'homosexualitat en l'edat madura, els parts, la crisi de la masculinitat, el sadomasoquisme i les malalties del cor.

Amb aquests documentals, el programa de La 2 bat el seu rècord d'emissió de treballs de creació pròpia: el 2006 representaran el 67,4% del total dels emesos, un 42% més que l'any passat.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal