Vol aprendre idiomes a l’EOI Sr. Montilla?0

1359 06/10/2006, 08:15   

Aquesta setmana vaig escoltar l’entrevista que de manera informal li feien al senyor Montilla al programa de tarda de TV3, dirigit per Albert Om. La veritat és que em vaig quedar de pedra al escoltar la seva resposta i argumentació a la pregunta de a quina escola portava els seus fills. Resulta que el candidat del PSC a la Presidència de la Generalitat, que treballa sota el lema "d’un govern progressista i d’esquerres", porta els seus fills al Col·legi Alemany de Barcelona. Ni pública, ni concertada: privada pura.

Els seus arguments foren que així els seus fills poden aprendre llengües estrangeres que són molt importants. No tinc res en contra dels centres privats i coincideixo amb el Sr. Montilla plenament pel que fa a la importància de les llengües estrangeres. El que no puc acceptar de cap manera és la idea que anar a l’escola privada sigui la millor manera d’aprendre una llengua estrangera. ¿Sap quanta gent d’aquest país ha après idiomes gràcies als esforços del professorat de l’ensenyament públic? Moltíssima!. Sincerament frustra molt comprovar com en els mitings i a les campanyes electorals es diu una cosa, però a l’hora de la realitat s’actua d’una altra manera. Veure com polítics d’esquerres s’emplenen la boca parlant de l’escola pública i després comprovar com ells mateixos porten els fills a l’escola privada, és fastigós i desmoralitzant. Desmoralitzant per a tothom, però especialment per a tots aquells que estem fent esforços per millorar l’ensenyament públic. ¿Qui creurà en l’escola pública si els màxims dirigents “d’esquerres i progressistes” d’aquest país són els primers en portar els seus fills a la privada, argumentant que allà sí que s’aprèn?

Sr. Montilla, vostè diu que no parla idiomes, doncs, quan vulgui, passi per una EOI i faci la preinscripció. Això sí, som públics, ho sento!


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal