Vols ser interventor d'ASPEPC·SPS?0

780 17/11/2006, 10:45   

Si vols col·laborar amb ASPEPC·SPS durant el dia de les eleccions, ara pots fer-ho acreditant-te com a interventor i/o apoderat. La tasca dels interventors i apoderats consisteix a vigilar que el procés electoral es desenvolupi amb normalitat en una mesa o grup de meses determinades.

No és necessari ser afiliat, ni candidat, per ser interventor

Interins i substituts, si estan al cens, també poden ser interventors/es.

Bàsicament, assegurar-se de la presència de les paperetes oficials d'ASPEPC·SPS en les mateixes condicions que la resta, i que el recompte de paperetes sigui correcte, evitant que s'anul·lin indegudament les paperetes d'ASPEPC·SPS, o bé impugnant les paperetes nul·les d'altres candidatures quan la mesa no ho consideri així.

Segons la ESOLUCIÓ EDU/3594/2006, de 7 de novembre, sobre mesures per a les eleccions de membres de la Junta de Personal docent no universitari en l'Administració de la Generalitat de Catalunya, "El professorat que hagi estat nomenat president o vocal de les meses electorals o acrediti la seva condició d'interventor o apoderat, tindrà dret durant el dia de la votació a un permís de jornada completa, i també a un permís durant les cinc primeres hores del dia immediatament posterior."

Si us interessa ajudar ASPEPC·SPS en la vostra mesa electoral, o en qualsevol altra (no cal ser interventor a la pròpia mesa), poseu-vos en contacte amb nosaltres urgentment per qualsevol mitjà (telèfon, fax, correu electrònic o web) per tal d'assignar-vos una mesa i enviar-vos la credencial corresponent, que haureu de lliurar a la mesa electoral. Recordeu que també ho heu de comunicar a la direcció del centre.

Gràcies per col·laborar amb la única Candidatura de Secundària


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal