Ernest Maragall dirigirà l'ensenyament no universitari0

566 28/11/2006, 21:21   

Ernest Maragall, germà del fins ara president de la Generalitat, serà el nou conseller d'Educaicó en substitució de Joan Manuel del Pozo, i controlarà "la política educativa en l'àmbit de l'ensenyament no universitari".

Ernest Maragall va ser en la darrera legislatura secretari del Govern i va estar a punt de ser nomenat titular del DURSI en la remodelació frustrada impulsada pel seu germà. El germà del fins ara president, sens dubte un home de la seva absoluta confiança, ha fet tota la carrera política amb ell des de l'Ajuntament de Barcelona, però Montilla compta amb ell i el va incloure a les llistes del PSC en les darreres eleccions al Parlament.

El segon dels Maragall arriba a conseller

Nascut a Barcelona el 1943 . Economista. Funcionari de l'Administració Pública i Analista Informàtic. Des de l'any 1958 i fins el 1970 va treballar en el camp de la Publicitat i Marketing. Des del 1970 i fins el 1979 ha desenvolupat tasques com analista informàtic de l'Ajuntament de Barcelona i com a economista al Gabinet Tècnic de Projectes de l'Ajuntament de Barcelona.

Gerent de l'Institut Cartogràfic de Barcelona S.A. Societat privada municipal (ICB S.A. Spm) i director Gral. Institut Municipal. d'informàtica (IMI) de l'Ajuntament de Barcelona.

Des d'octubre de 1997 ha exercit com a regidor d'Hisenda i Funció Publica. President del Consell del Districte de Sant Andreu.

Des del mes de juliol de 1999 ha estat regidor de Presidència i Hisenda. President de l'Institut Municipal d'Informàtica. President de l'Institut Municipal. d'Hisenda. Vicepresident de la Comissió de Funció Pública de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Vicepresident del Consell d'Administració de Localret. Representant de l'Ajuntament a la Federació de Municipis de Catalunya. Vicepresident de l'Institut Mpal. d'Educació de Barcelona.

Juliol de 2001-Juny 2003 Portaveu del Govern Municipal de l'Ajuntament de Barcelona des de juliol de 2001 fin el juny de 2003. El Desembre de 2003 és nomenat Secretari de Govern de la Generalitat de Catalunya, càrrec que va exercir fins el setembre de 2006.

Fundador del PSC (Congrés) l'any 1976 i l'any 1977 va ser membre de l'executiva de Barcelona del PSC i en l'actualitat és membre de la Comissió Executiva del PSC.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal