Educació i salut0

590 12/12/2006, 08:30       #Salut laboral,

Té vostè tota la raó en el que diu, senyor Jeroni Aurich (El Punt, 2 de desembre del 2006). Recollim els fruits del que hem sembrat. Servidora, també fa més de quaranta anys que treballa a l'escola pública. Tots veiem com van les coses i com van baixant els nivells any rere any. A part d'això, el comportament d'alguns alumnes i alguns pares. O això ho acaben ja o no sé pas què passarà. Cada una de les reflexions que fa vostè són exactament el que passa i el futur que els espera a la joventut i als seus pares (tots sabem que ja hi ha molts pares que no poden dominar-los ).

Però voldria afegir-hi que, a més a més, a alguns mestres ja ens ha afectat; i ara ja em refereixo al meu cas. Tota aquesta disbauxa: aguantar alumnes que contesten, que insulten, algunes mares que encara defensen les malifetes dels seus fillets... ens ha afectat la nostra salut. I ara què? Són massa anys aguantant impertinències d'alumnes i no poder dir res, queixes de mares, i no dir res.

La meva salut i segurament la d'altres companys i companyes s'ha ressentit en bona part per tot el que hem hagut d'aguantar. Tal com diu vostè, senyor Aurich, o arreglen la situació o acabarem molts amb malalties greus i ningú ens ho agrairà ni ens ho pagarà.

Ja no parlo del fracàs que hi ha amb la falta d'educació, respecte, valors, etc. Ja parlo de salut. I parlo de la meva en concret. Estic malalta d'aguantar, aquests últims anys, aquestes faltes molt greus d'educació envers els mestres i sense poder dir res. I encara, sentir que algun company (que de mestre poc) et diu que si no aguantes canvia d'escola... Ja ho veu. No sé qui ha de posar remei a tot aquest caos escolar, però des d'un despatx és molt fàcil manar. I que consti que de diners públics se n'han gastat molts, moltíssims amb l'escola pública. I no ha servit per a res. Per què?

El meu pare ja era mestre, i abans sense tantes bestieses sortien molt més ben preparats. On anem? Jo de moment al metge i a pagar amb la meva salut els darrers anys de la disbauxa educativa que ens han anat canviant cada moment.


facebook twitter enllaçar comentar


Tornar a la pàgina d'inici

Comentaris

Sense comentaris.

Afegir comentari

S'ha d'estar connectat per publicar un comentari.

Espai Personal Wiki Suport Twitter Facebook Youtube
Qui som què fem

Contacta'ns

Pots contactar amb nosaltres a la seu central o a qualsevol de les nostres seus territorials

Utilitzeu el Servei d'Atenció al Professorat per a consultes.

Política de privacitat i avís legal